Kaspersky Protection -selainlaajennus

Jotta Kaspersky voi täysin tukea selaimia, Kaspersky Protection -laajennus on asennettava ja otettava käyttöön selaimissa. Kaspersky Protection -laajennus upottaa komentosarjan Suojatussa selaimessa avattuun verkkosivuun. Sovellus käyttää tätä komentosarjaa vuorovaikuttamaan verkkosivun kanssa ja lähettämään tietoja pankeille, joiden sivustot ovat suojattuja Rahasuojaus-komponentilla. Sovellus suojaa lähetettyä tietoa komentosarjalla digitaalista allekirjoitusta käyttäen. Sovellus voi upottaa komentosarjan käyttämättä Kaspersky Protection -laajennusta.

Sovellus allekirjoittaa komentosarjan lähettämän tiedon asennettuja virustorjuntatietokantoja ja Kaspersky Security Network -pyyntöjä käyttäen. Sovellus lähettää pyyntöjä Kaspersky Security Networkiin riippumatta siitä, oletko hyväksynyt Kaspersky Security Networkin lausunnon ehdot.

Kaspersky Protection -laajennuksen avulla voit tehdä selaimella seuraavia toimia:

Yksityisen selauksen hallinta.

Bannerien eston hallinta.

Ilmoittaminen tietojenkalasteluepäilystä.

Ilmoita meille verkkosivuston ongelmasta

Avaa näyttönäppäimistö

Kaspersky Protection -laajennuksen asentaminen Chromium-pohjaiseen Microsoft Edgeen, Mozilla Firefoxiin ja Google Chromeen

Kaspersky Protection -laajennuksen automaattinen asentaminen Chromium-pohjaiseen Microsoft Edgeen, Mozilla Firefoxiin ja Google Chromeen ei ole käytettävissä. Kaspersky Protection -laajennus on ladattava ja asennettava manuaalisesti. Voit ladata ja asentaa laajennuksen ilmoitusikkunasta, joka tulee näkyviin, kun ensimmäisen kerran käynnistät selaimen sovelluksen asennuksen jälkeen. Voit myös ladata ja asentaa laajennuksen sovellusikkunasta.

Kaspersky Protection -laajennuksen lataaminen ja asentaminen Chromium-pohjaiseen Microsoft Edgeen, Mozilla Firefoxiin ja Google Chromeen

Yandex Browser -selaintuki

Kun käytetään Yandex Browser -selainta, seuraavat sovelluskomponentit ovat toiminnassa:

Yksityinen selaus- ja Bannerien esto -komponentit ovat toiminnassa, mutta niitä ei voi määrittää Yandex Browser -selaimessa.

Internet Explorer -tuki

Kaspersky Protection ei tue Internet Exploreria.